VÅRA BILAR HAR SAMMA HÖGA SÄKERHET I FYRA OLIKA UTFÖRANDEN.

En Subaru är alltid en Subaru. Vi bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra. Ditt val handlar om vilken modell du känner dig mest hemma i. Och framför allt vad du vill att den ska fylla för roll i din vardag.

CROSSTREK

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.

SOLTERRA

Allt du förväntar dig av en Subaru. Fyrhjulsdrift, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Enda skillnaden från övriga modeller är att den drivs av el, upp till 46 mil om det behövs.

FORESTER

För dig som behöver en oöm slitvarg som tar dig hela vägen fram. Forester älskar skogsvägar och lera men är lika kompetent på långresan och i stan. Risken att köra fast är minimal. Chansen att du fastnar för Forester är desto större.

OUTBACK

Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet. Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter. Outback var först i världen i sitt slag och är fortfarande nummer ett.

SUBARU XV

Det trygga valet för dig som vill ha maximal Subaru-känsla i ett kompakt format. Alltid redo för äventyr, oavsett om det bara är över helgen. 

SUBARU SÄLJER

1,2 MILJONER

FYRHJULSDRIVNA
BILAR PER ÅR

SUBARU HAR

ALLTID NÖJDA 

BILÄGARE

ALLTID

FRI SERVICE

 3 ÅR ELLER UPP TILL 4.500 MIL

Vi håller fast vid våra kärnvärden. En Subaru ska vara säker, fyrhjulsdriven och tillförlitlig.

Subaru XV, Forester och Outback byggs på en gemensam teknisk grund – Subaru Global Platform. Alla bilar som hittills byggts på den har noterat högsta betyg i alla krocktester och utsetts till bäst i sina respektive klasser.

När Forester testades 2019 och Outback 2021 presterade de den högsta säkerhetspoängen som dittills noterats för någon testad bil. Fabrikens ambition att bygga Världens säkraste bilar är alltså delvis uppnådd.