Jobba hos oss

Senior Vaktmästare

 

Vill du fortsätta arbeta efter pensionen?
Vi söker en aktiv senior som vill vara med i vårt team på Bergners Bil i Umeå.
Känner du dig inte klar med arbetslivet och vill komma ut och socialisera kan detta jobb vara något för dig. Det är bra om du är händig, har ett öga för att se vad som behöver göras och trivs med att jobba självständigt? Då är det här en tjänst för dig!
Du kommer att utföra olika jobb runt om på Bilhallen och arbetsuppgifterna kan bestå av allt från att byta glödlampor till att städa upp i verkstaden. Man arbetar självständigt men har en tät kontakt med övrig personal om vad som behöver prioriteras under arbetsdagen.
Enklare vaktmästeriarbeten och småfix 3h/dag.
Här är vi flexibla och kommer överrens om ett schema som passar båda parter.

Om Bergners Bil
Bergners Bil startades 1984 och är idag auktoriserad återförsäljare för Subaru och Kia, i en fullserviceanläggning som efter den senaste utbyggnaden våren 2004 omfattar 2700 kvm.
Vi är 25 anställda med personligt engagemang som hjälper kunden med bilaffären både före och efter köpet.

Personligt engagemang och kunden i centrum är vår ledstjärna för att KUNDEN skall göra sin bästa bilaffär hos oss.
Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se
Vi ser fram emot din ansökan och vi hör av oss!

Är du vår nya Servicerådgivare?

 

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia, Subaru och Mazda. Vi vill alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Som servicerådgivare hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna.

Arbetet som servicerådgivare hos oss innebär att du är våra kunders första kontakt. Din främsta uppgift är att ge både privatpersoner och företag service som överträffar förväntan. Arbetsuppgifterna innebär kundkontakt över disk samt på telefon. Vi bokar och planerar därefter det dagliga arbetet på verkstaden. Det krävs att du har en väl utvecklad förmåga för service, är positiv och alltid sätter kunden främst.
Som servicerådgivare arbetar du i ett lag bestående av reservdelspersonal, mekaniker och bilförsäljare.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet gärna av liknande servicearbete. Utöver dina kunskaper inom service så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datorvana, vilket vi värdesätter högt, och B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha viljan att göra det lilla extra för kunden och du inser vikten av att vara utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.
Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.
Du tar egna initiativ och är noggrann.

Din personlighet kommer att vara viktig vid denna rekrytering.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se

Senast ansökningsdag den 15 nov.

Vi ser fram emot din ansökan och vi hör av oss!

Är du vår nya fordonstekniker?

 

Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss! Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och Subaru och vi vill alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Som fordonstekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datorvana, vilket vi värdesätter högt, och förstås B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.
Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.
Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se så hör vi av oss!

Scroll to Top