Jobba hos oss

Vi söker dig som är eller vill utvecklas till Framtidens mekaniker!

 

Succén fortsätter för Kia och Bergners Bil därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en servicetekniker.

Vill du utvecklas för att möta den elektrifierade framtiden och arbeta med Sveriges tredje största varumärke? Kia är ledande inom elektrifiering med elbilar, plug-in och hybridbilar och satsar på 100% laddbart år 2024.

Vi erbjuder:

Hos oss får du utbildning för att bli en Kia Mastertekniker och får jobba med framtidens bilar. Som mastertekniker kommer du att vara en nyckelperson och kommer att ha tät kontakt med verkstadsledning och teknisk support.

Du kommer främst att arbeta med avancerad diagnos och felsökning, även vanliga service- och reparationsarbeten kommer att vara en del av din arbetsdag.Till din hjälp har du även erfarna och kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder utbildning och ständig utveckling, nya fräscha lokaler med ny utrustning.

Teamwork och superbra kollegor. Bra arbetsvilkor och arbetstider.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet från arbete som bilmekaniker men det behöver inte vara ett krav, vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du är arbetsam, trevlig och positiv person som ser möjligheter och vill framåt. Du är kan arbeta självständigt och i team.

Krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Ansökan:

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se så hör vi av oss! Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.