Jobba hos oss

Bilsäljare till Bergners Bil, Bilgruppen i Norr Umeå

Vill du vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?

Succén fortsätter och Bilgruppen i Norr växer! Vi förstärker därför teamet med en driven bilsäljare som vill vara med på resan mot Norrlands starkaste bilåterförsäljare!

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden.

Om rollen:

Som säljare hos oss ansvarar du för hela affären från initierad kundkontakt till levererad bil. Det innebär bland annat att skapa och upprätthålla relationer till nya och befintliga kunder, att utarbeta och att på ett förtroendeingivande sätt presentera finansieringslösningar samt att leverera och följa upp sålda bilar. Utöver detta ingår också intern hantering av begagnatflödet. Arbetet sker i huvudsak på plats i vår bilhall på Ersboda i Umeå. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att de bilar vi säljer presenteras på ett konkurrenskraftigt sätt både online och fysiskt i butik. 

Hos oss strävar vi alltid efter ett gott samarbete och mot högsta möjliga kundnöjdhet. Rollen som säljare hos oss är fartfylld och innebär daglig kundkontakt fysiskt i butik men också över telefon och via mail.

Om dig:

Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och har ett starkt affärsdriv. Du är social och trivs i kundmötet. Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet och tidigare arbete med försäljning är mycket meriterande. Viktigt är att du trivs med att arbeta självständigt och att du har lätt för att ta egna initiativ. Vi tror att den som drivs av att se resultat i sitt arbete kommer att lyckas i denna roll. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett krav för denna roll är B-körkort.

Vi erbjuder:

Hos oss har vi en familjär känsla samtidigt som vi erbjuder tryggheten i att vara en del av en större och expansiv koncern. Vi har kollektivavtal och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser att kompetensutveckling är viktigt för att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och trivas på arbetsplatsen.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid där helgtjänstgöring (varannan lördag) ingår, vi tillämpar 6 mån provanställning. Lön efter överenskommelse. 

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Läs mer om oss på vår hemsida www.bgnorr.se

Ansökan:

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag är 6/3. Ansökan sker via mail med CV till rekryteringsansvarig.

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig

Alexandra Sjöström
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

För frågor angående rollen vänligen kontakta rekryterande chef
Kristoffer Håkansson
090-702389
kristoffer.hakansson@bergnersbil.se