Jobba hos oss

Är du vår nya fordonstekniker?

Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss! Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och Subaru och vi vill alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Som fordonstekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datorvana, vilket vi värdesätter högt, och förstås B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.
Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.
Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se så hör vi av oss!

Scroll to Top