Jobba hos oss

Vikariat med möjlighet till förlängning: Servicerådgivare till Bergners bil, Bilgruppen i Norr Umeå

Bilgruppen i Norr fortsätter att växa och vi förstärker därför teamet med en serviceinriktad och positiv servicerådgivare!

Vill du utvecklas och vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. I Umeå är vi även auktoriserad återförsäljare och verkstad för Subaru.

Om rollen

Som servicerådgivare hos oss möter du varje dag många människor. Tempot är högt och din främsta arbetsuppgift är att serva våra verkstadskunder. I det arbetet ingår bokning och planering av det dagliga arbetet på verkstaden. Kundkontakten sker i huvudsak över disk, via telefon och via mail. Du är den person kunden möter när de lämnar sin bil för service och reparationen av sin bil. Du jobbar nära våra säljare och fungerar som den interna länken mellan försäljning och verkstad. Rollen är ombytlig och ingen dag är den andra lik. Som servicerådgivare har du har du en av företagets viktigaste roller eftersom du möter flest kunder varje dag. Vi strävar efter högsta möjliga kundnöjdhet och rollen innebär att prestigelöst ta sig an de arbetsuppgifter som uppkommer. I arbetsuppgifterna ingår även att till viss del hantera tillbehör- och reservdelsfrågor. Vi arbetar i första hand med bilmärkena Kia och Subaru.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs i ett högt tempo. Du har vana av att arbeta administrativt och strukturerat. Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet och tidigare arbete inom service är mycket meriterande. Viktigt är att du trivs i kundmötet och att du har lätt för att ta egna initiativ. För att lyckas i denna roll bör du vara noggrann och ha god datorvana. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett intresse för bilar är positivt men viktigast är att du är intresserad av människor och av att lära dig våra produkter. Ett krav för denna roll är B-körkort för manuell växellåda.

Vi erbjuder

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter.

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Läs mer om oss på vår hemsida www.bgnorr.se

Anställningen är ett föräldravikariat på 10 månader (2023-11-18 – 2024-09-01), heltid med möjlighet till förlängning. Lön efter överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Ansökan sker via mail till rekryteringsansvarig.

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig


Alexandra Sjöström,
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

För frågor angående rollen vänligen kontakta rekryterande chef

Roger Larsson
090-702385
roger.larsson@bergnersbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Företagssäljare Bilgruppen i Norr

Bilgruppen i Norr växer och vi förstärker därför teamet med en vass och driven företagssäljare som gillar utmaningar!

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. Vill du utvecklas och vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?

Om rollen:

Vi ser att norra Sverige är på frammarsch och för att stärka vårt team söker vi därför en engagerad företagssäljare. Som företagssäljare hos oss kommer du att arbeta med uppsökande verksamhet för att aktivt representera Bilgruppen i Norr och bearbeta företagskunder i hela vårt upptagningsområde. Ditt arbete kommer att rikta sig mot både stora och små företagskunder. Du kommer främst att arbeta med bilmärket Kia som idag är ledande på den elektrifierade personbilsmarknaden. Denna roll är ny och du kommer därför få möjlighet att vara förhållandevis fri att göra den till din egen. I rollen ingår möten hos kunder, event, mässor och andra säljdrivande aktiviteter. Du kommer att äga hela säljprocessen från första kontakt till levererad produkt.

Som företagssäljare hos oss säkerställer du långsiktiga affärsrelationer och bygger förtroende hos alla våra kunder genom representation, kompetens och engagemang. Ditt yttersta ansvar är att generera och hantera företagsförsäljning i Västerbotten och Västernorrland och vi ser därför att du utgår från en ort som passar dig. Du kommer att rapportera till vår VD.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning med goda dokumenterade säljresultat. Vi förutsätter att du besitter tidigare erfarenhet av B2B försäljning. Tidigare erfarenhet av privat och/eller offentlig upphandling är meriterande. För att trivas i rollen ser vi att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Det är viktigt att du har vana av att vårda kundrelationer och att du tycker om att aktivt arbeta för att hitta de bästa lösningarna för dina kunder.

Inom Bilgruppen i Norr värdesätter vi representation och kundvård, det är därför viktigt att du som företagssäljare trivs i sociala sammanhang men också att du har förmåga att komma till avslut. Vi ser att du kommer att träffa många människor och företag, det är därför viktigt att du trivs i olika miljöer och att du har förmåga att vara flexibel. I denna roll bör du vara drivande, resultatorienterad och utåtriktad. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du alltid arbetar för den bästa kundupplevelsen.

Ett krav är att du har B-körkort och att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen krävs även god datorvana.

Vi erbjuder:

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter.

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar. Läs mer om oss på vår hemsida www.bgnorr.se

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Lön efter överenskommelse, du kommer att ha fast lön med en del som provision.

Ansökan:

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag 31 augusti.

Ansökan och eventuella frågor angående rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringsansvarige: alexandra.sjostrom@bergnersbil.se  Tel. 0705179824

Vi ser fram emot att höra från dig!