Jobba hos oss

Vi söker en driven säljare

Bergners Bil fortsätter att växa. Under årets första månader har vi ökat försäljningen med 32 % och söker nu en säljare till bilhallen. Du kommer att ingå i ett drivet säljteam som jobbar med Kia och Subaru.

VI söker dig med sinne för affärer och ekonomi och som bokstavligen älskar business och avslut. Erfarenhet av att göra affärer är en förutsättning för att göra bra resultat hos oss. Du ska behärska tekniken att kunna göra behovsanalyser, USP och känna dig trygg i din säljteknik. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Ekonomisk förståelse är viktig då konkurrensen i branschen är knivskarp. Att du gillar siffror underlättar självklart för din egen del.

Vi vill såklart ha de bästa säljarna som ser långsiktigt på affärer och förstår investeringen i kundrelationen. Därför bör du vara driven, resultatinriktad, engagerad och ha inställningen att hela tiden jobba framåt. Du behöver också vara en lagspelare, då alla bidrar till helheten för att nå framgång.

Vi har kul på jobbet och trivs tillsammans och det tror vi leder till goda resultat. Här finns en erfaren och härlig säljkår som vet hur man uppnår resultat och skapar ett bra arbetsklimat.

Arbetet är fritt och varierande där ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att jobba med Subaru och Sveriges tredje största bilmärke Kia, och vi ger dig chansen att kompetensutvecklas och att nå nya nivåer som säljare. Vi vill ha engagerade medarbetare och är därför beredda att satsa på vår personal och utveckla dig som säljare att bli nummer 1.

För rätt person är det en fantastisk möjlighet att ta nästa steg som säljare i en rolig bransch med högt tempo där utvecklingen just nu går snabbt framåt. Genom ditt engagemang och hårda arbete kan vi tillsammans lyfta en av marknads bästa produkter till toppen!

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se så hör vi av oss!

Är du vår nya fordonstekniker?

Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss! Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och Subaru och vi vill alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Som fordonstekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datorvana, vilket vi värdesätter högt, och förstås B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.
Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.
Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se så hör vi av oss!

Scroll to Top