Jobba hos oss

Vi söker dig som är eller vill utvecklas till Framtidens mekaniker!

 

Succén fortsätter för Kia och Bergners Bil därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en servicetekniker. Vill du utvecklas för att möta den elektrifierade framtiden och arbeta med Sveriges tredje största varumärke? Kia är ledande inom elektrifiering med elbilar, plug-in och hybridbilar och satsar på 100% laddbart år 2024.

Vi erbjuder:

Hos oss får du utbildning för att bli en Kia Mastertekniker och får jobba med framtidens bilar. Som mastertekniker kommer du att vara en nyckelperson och kommer att ha tät kontakt med verkstadsledning och teknisk support.

Du kommer främst att arbeta med avancerad diagnos och felsökning, även vanliga service- och reparationsarbeten kommer att vara en del av din arbetsdag. Till din hjälp har du erfarna och kompetenta medarbetare och tillsammans bildar ni ett kompetent Masterteam.

Vi erbjuder utbildning och ständig utveckling, nya fräscha lokaler med ny utrustning. Teamwork och superbra kollegor. Bra arbetsvillkor och arbetstider.

Kvalifikationer:

Du har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet från arbete som bilmekaniker men det behöver inte vara ett krav, vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du är arbetsam, trevlig och en positiv person som ser möjligheter och vill framåt. Du är kan arbeta självständigt och i team.  

Krav att du har B-körkort.

Ansökan:

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Sök jobbet redan idag! Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skickar gärna in din ansökan redan idag till info@bergnersbil.se så hör vi av oss!

Scroll to Top