Service

Med över 35 års erfarenhet i bagaget är vår verkstad auktoriserad för service av Kia och Subaru, och våra tekniker följer alla de senaste utbildningsprogrammen för att kunna erbjuda service till både äldre och nyare fordon. Vi innehar nödvändiga certifieringar för att arbeta med högvoltssystem i el- och hybridbilar. Dessutom är vi auktoriserade för att laga AC och kan erbjuda fyrhjulsmätningar för dina fordon.

Verkstaden är utrustad med alla nödvändiga verktyg för både reparation och service men också för kontinuerlig uppdatering av ditt fordons mjukvaror i samband med service. Om din bil är utrustad med navigationsdata uppdaterar vi också dessa data kostnadsfritt (gäller utvalda modeller).

Vi säljer endast originaldelar och lämnar full garanti på reservdelar och service. I samband med service av ditt fordon kan vi också ordna med besiktning och vi är fullt ackrediterade släcka eventuella 2:or i besiktningsprotokoll.

 

 

Hos oss kan du lämna och hämta din bil dygnet runt i samband med ditt verkstadsbesök. Detta gör du enkelt i vår in- och utchecknings terminal som finns inne i vår entre. Du behöver alltså inte stressa tidigt på morgonen när din bil ska på service. Tryggt, säkert och enkelt!

Om du ska betala skickar vi en betal-länk via SMS där du betalar med betalkort, Swish, Apple Pay eller Google Pay.
 
Se vår instruktionsfilm som visar hur du enkelt använder våra in och utcheckningsdiskar.

 

Boka Kia-service direkt online eller skicka en serviceförfrågan via formuläret nedan

Skicka serviceförfrågan

Ring och boka på 090 70 23 80

Du kan också ringa direkt till oss så bokar vi in ett servicetillfälle för dig.