Om oss

Bergners Bil AB är ett genuint Umeå-företag

Bergners Bil startades 1984 och är idag auktoriserad återförsäljare för Subaru och Kia, i en fullserviceanläggning som efter den senaste utbyggnaden våren 2021 omfattar 2700 kvm. Bergners Bil är en del av koncernen Bilgruppen i Norr som bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik!

Koncernen omsätter drygt 850 miljoner och har 67 personer anställda. Utöver nybilsförsäljning erbjuds även en brett utbud av begagnade bilar. Våra fullserviceanläggningar utför rutbyten, erbjuder däckhotell samt är specialister på våra laddbara bilar.

Vi är sedan 2002 ISO 14001 miljöcertifierade, och är av Svensk Bilprovning en Kontrollerad Bilverkstad. Naturligtvis är Bergners Bil medlemmar av Motorbranschens Riksförbund, MRF, för din trygghet i bilaffären.

Här kan du hitta vår miljöpolicy.

Personligt engagemang och kunden i centrum är vår ledstjärna för att Du skall göra din bästa bilaffär hos oss. Med personligt engagemang hjälper vi dig med din bilaffär både före och efter köpet.

Vi är ett värderingsstyrt företag och arbetar efter vår filosofi som grund och vårt ledningssystem som stöd. I vårt ledningssystem, som är certifierat enligt ISO 14001 har vi samlat våra processer, policys och mål. Vårt certifikat. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra ledningssystemet. Genom vår kompetens, erfarenhet och tillämpning av modern teknik har vi byggt upp en verksamhet som borgar för hög kvalitet, säkerhet och hållbar utveckling i såväl processer som produkter och tjänster.

Välkommen in till någon av våra anläggningar!