Nya Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid

Kia vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att köra laddbart, att bli en del av en laddbar rörelse. Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid är Kias testvinnande och laddbara familjefavorit med ny design, fler säkerhetssystem, uppkopplade tjänster och som helt enkelt blivit så mycket bättre. 

Med plats för alla. Och för äventyr.

Privatleasa Kias storsäljande familjekombi Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid, från 3 295 kr/mån. Laddbara Kia Ceed SW, som utsågs till vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2021, tar dig upp till 50 km på el. Dessutom får du hela 437 liter i lastutrymme och upp till 1 506 liter om du fäller ner det delbara ryggstödet helt. Det innebär att du har gott om utrymme för dig och hela familjens aktiviteter och äventyr.

Ny design.

Nya Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid har fått en tydlig uppdatering. En ny front med nya ljuslyktor, utvecklat luftintag och ny design på frontspoiler. Invändigt dominerar den stora skärmen som möjliggör enkel och säker interaktion med bilens funktioner och uppkopplade tjänster.

Kia Connect.

Nya Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid är fullt utrustad med uppkopplade tjänster. Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du även kan planera din resa hemma, för att sedan öppna resan i bilens navigation.

Trygg teknik.

Nya Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid har den teknik som krävs i en trygg familjekombi. Några nyheter är exempelvis High Way Driving Assist, som automatiskt håller avstånd och bilen mitt i vägen, Autobroms vid backning, som varnar dig om något kommer i vägen och Varning för säker utgång.

100 procent laddbart till 2024.

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Det är en målsättning Kia har jobbat mot under lång tid, vilket har lett till att Kia idag har en laddbar försäljning på 77%. Men Kia nöjer sig inte med det, 2024 ska alla de bilar Kia säljer i Sverige vara laddbara.

Ladda klimatpositivt – få el så det räcker till att köra upp till 4 200 mil.

Ladda klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr, beräknat på upp till 1 400 mil/år. Boo Energi klimatkompenserar genom investeringar i sol- och vindkraft, vilket ger dig möjlighet att ladda klimatpositivt hemma när du köper eller leasar en ny laddbar Kia.

En bra affär blir ännu bättre

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom får du en tyst körupplevelse på el och minskade CO2-utsläpp vid körning. Avtalet gäller under 36 månader, med en körsträcka på 1500 mil per år, och då ingår serviceavtal.

Alltid 7 års nybilsgaranti med Kia


Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Och kvalitet. Kia har hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/Legal

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP: Kia Ceed SW Plug-In Hybrid:  1,3-1,5 l/100 km, CO₂ -utsläpp 29-33 g/km. Erbjudandet gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/10-2021 och registrering senast den 30/11-2021 eller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Försäljningsinformation:  77 % laddbar försäljning gäller för jan-sep 2021 enligt Vroom. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar. Erbjudandet om klimatpositiv el med Kia och Boo Energi innebär avdrag på din elfaktura på 3 600 kr fördelat på en treårsperiod och bygger på följande schablonberäkning för Kias laddbara bilar: Årlig genomsnittlig körsträcka på upp till 1 400 mil, där bilen tankas av el från hemmet. Snittelförbrukning på 1,88 kWh/mil (e-Niro – Kia Sorento Plug-In Hyrbid). Faktisk förbrukning påverkas även av körbeteende och väder. Genomsnittligt rörligt elpris från Boo Energi på 46,93 öre/kWh inkl. moms (år 2019-2020). Avdraget görs på elfakturan och fördelas med 100 kronor per månad i 36 månader.