Kias laddbara rörelse fortsätter.

Nu kan du få skräddarsydda billån och flexibel privatleasing där välutrustade Kia-modeller och serviceavtal ingår som standard. Dessutom har du möjlighet till flexiblare bindningstid med Kia Privatleasing 12–36 månader. Friheten att köra laddbart ska vara tillgänglig för dig och ditt liv. Upptäck den laddbara friheten med Kia.

Med en laddbar Kia får du alltid en välutrustad bil redan i grundutförandet. Adaptiv farthållare, eluppvärmd ratt och uttrycksfulla metallic-färger som standard är bara några exempel på det som ingår. Uppkopplade tjänster är även det standard i alla Kias-modeller, där Kia Connect-appen underlättar ditt liv med bilen genom fjärrstyrda funktioner, direkt från din smartphone.

Kias laddbara bilar

Kia EV6

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10-80 % på ned till 18 minuter med >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Kia Niro EV

Helt nya Kia Niro EV är efterföljaren efter den populära elbilen Kia e-Niro. Helt eldrivna Kia Niro EV har en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner, bland annat fjärrstyrd parkering och Vehicle-2-Device.

Kia Niro Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en drivlina på 183 hästkrafter och en räckvidd på upp till 65 km på el. Den är dessutom utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner.

Kia e-Soul

Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig och utmärkande design. Den högkvalitativa, rymliga interiören bjuder på innovativa funktioner och hög komfort. Körupplevelsen är mjuk, tyst och behaglig – med en räckvidd på upp till 452 km.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage Plug-In Hybrid är en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria.

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km på el gör Kia Sorento Plug-In Hybrid det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd på upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en svensk favorit i mellanklassen.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

En sportig crossover med fokus på både design och körglädje. Kia XCeed Plug-In Hybrid med inbjudande interiör är utrustad med bland annat 10,25” skärm, Kia Connect och 18” aluminiumfälgar.

Kia Billån

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Låneskyddet ingår alltid i din finansiering i upp till fyra månader – helt utan extra kostnad. Sedan bestämmer du själv om du vill fortsätta med låneskyddet. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil.

Kia Privatleasing

Ett smidigt och bekvämt sätt att finansiera din Kia är genom Kia Privatleasing. Du betalar en månadskostnad för din Kia och då ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och garanti. Du får även låneskydd kostnadsfritt i tre månader. Med Kia Privatleasing 12–36 månader kan du privatleasa en laddbar Kia med ännu flexiblare bindningstid.
 
Kia Privatleasing från 4 995 kr/mån

Kia Tjänstebil

När du väljer en Kia som tjänstebil får du innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard. Dessutom har våra bilar de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Vi har flera fyrhjulsdrivna laddbara modeller att välja bland. Med en Kia får du en tjänstebil som tar dig längre, helt enkelt.

Kia Originaltillbehör

Bevara känslan på din Kia med Kia Originaltillbehör. Oavsett om du behöver en högkvalitativ dragkrok, lasthållare eller LED-belysning till bakluckan erbjuder Kia tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för just din bil. Se vad vi kan erbjuda just din Kia!

7 års nybilsgaranti

Med en bil som är utvecklad och testad under de mest extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilägande med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller självklart även för Kias EV-batterier.

Kias mål – 100 % laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra elektrifierade bilar och sedan 2013 har Kia lanserat hela åtta laddbara bilmodeller. Idag har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2. Men vi nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

Klimatpositiv laddning.

Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde ca:3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

Ladda hemma.

Ladda snabbt och säkert hemma med nya DEFA Power, den senaste generationens laddbox. Med funktionen EcoMode schemalägger du enkelt din laddning och med inovativa funktioner som fasrotation och dynamisk lastbalansering utnyttjar du all tillgänglig ström på bästa sätt. Våra laddboxar uppfyller kraven för Grön teknik med möjlighet att få ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden för arbete och material.*