Äntligen är nya Kia Sorento här!

Provkör den hos oss

Den 17–18 oktober är det äntligen dags för nya generationen Kia Sorento att göra entré – och vilken entré! Den redan högt uppskattade sjusitsiga SUV:en höjer den sedan innan höga standarden till nya höjder när det kommer till funktionalitet, effektivitet och utrymmen. Den största modellen i Kias modellflora erbjuder hög grad av framkomlighet med fyrhjulsdrift och står för hög komfort för samtliga sju passagerare. Inledningsvis finns nya Kia Sorento tillgänglig med dieseldrift men du kan redan nu förboka Kia Sorento som laddhybrid med leverans i början av 2021.

 

Utrymme för hela familjen

Det går snabbt och enkelt att förvandla fem sittplatser till sju och om du behöver mer bagageutrymme än sittplatser är det lika enkelt att skifta tillbaka till fem sittplatser. Om du verkligen behöver nyttja utrymmet till max erbjuder Kia Sorento hela 2011 liter bagageutrymme med både andra och tredje stolsraden nedfällda.

Mångsidig och kraftfull

Fyrhjulsdriften gör att Kia Sorento enkelt tacklar krävande förhållanden och möter utmaningar galant. I dieselutförande uppgår Kia Sorentos dragkapacitet till hela 2500 kg och det blir enkelt att dra allt från husvagnen till båtsläpet eller vad mer du kan tänkas behöva dra.

7 års nybilsgaranti

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer vi att vara med dig och din Kia hela vägen. Den långa garantin gäller även EV-batterierna på Kias elbilar och laddhybrider.

Bränsleförbrukning Kia Sorento Diesel blandad körning 6,9 l/100 km, CO₂-utsläpp 179 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.