Jobba hos oss

Våra lediga jobb

Säljare

Vår verksamhet utökar med den nya avdelningen Bergners Fritid där vi blir återförsäljare av Kabe och Adria. Därför behöver vi nu förstärka med ytterligare säljare till vårt säljteam.

Vi söker dig med sinne för affärer och ekonomi och som bokstavligen älskar business och avslut. Erfarenhet av att göra affärer är en förutsättning för att göra bra resultat här. Du ska behärska tekniken att kunna göra behovsanalyser, USP och känna dig trygg i din säljteknik. Vi ser gärna att du har några års livserfarenhet. Ekonomisk förståelse är viktig då konkurrensen i branschen är knivskarp. Att du gillar siffror underlättar självklart för din egen del.

Vi vill såklart ha de bästa säljarna som ser långsiktigt på affärer och förstår investeringen i kundrelationen. Därför bör du vara driven, resultatinriktad, engagerad och ha inställningen att hela tiden jobba framåt. Du behöver också vara en lagspelare, då alla bidrar till helheten för att nå framgång.

Vi har kul på jobbet och trivs tillsammans och det tror vi leder till goda resultat. Här finns en erfaren och härlig säljkår som vet hur man uppnår resultat och skapar ett bra arbetsklimat.

Arbetet är fritt och varierande där ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att jobba med Sveriges största märken, Kabe och Adria, och vi ger dig chansen att kompetensutvecklas och att nå nya nivåer som säljare. Vi vill ha engagerade medarbetare och är därför beredda att satsa på vår personal och utveckla dig som säljare att bli nummer 1.

För rätt person är det en fantastisk möjlighet att ta nästa steg som säljare i en rolig bransch med högt tempo där utvecklingen just nu går snabbt framåt. Genom ditt engagemang hårda arbete kan vi tillsammans lyfta en av marknads bästa produkter till toppen!

Vi ser fram emot din ansökan senaste 23 maj.
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Skicka din ansökan till info@bergnersbil.se